STICHTING RONDOM GWW

Rondom GWW is een organisatie van verschillende MKB bedrijven uit de Regio Rotterdam. Met de gemeente Rotterdam werken zij samen om concreet invulling te geven aan een duurzame inrichting, beheer en onderhoud van de openbare ruimte..

Meer over het MKB Convenant

Participanten

Rondom GWW is een initiatief van verschillende MKB bedrijven uit de omgeving van Rotterdam. Samen met de gemeente Rotterdam is het 'MKB Convenant' afgesloten. Hierin is afgesproken dat zij samen kennis ontwikkelen en delen om concreet invulling te geven aan een duurzame inrichting en beheer en onderhoud van de openbare ruimte van de gemeente Rotterdam.

Prefab rioleringssystemen en bestratingen

Betonindustrie De Hamer B.V. is service- en oplossingsgericht en koploper op het gebied van prefab rioleringssystemen en bestratingen. De Hamer draagt bij aan de verduurzaming van de samenleving, door het ontwikkelen en leveren van vernieuwende betonoplossingen.

Naast een breed productenpakket heeft De Hamer bekende merken zoals de Wascon® gewassen betontegels, de Aqua Mensurastones®, de VoegStones®, SilenTone®, Permeoblokken/buizen en Columbuizen®.

Betonindustrie De Hamer maakt onderdeel uit van BTE Nederland B.V. De bedrijven die zijn aangesloten bij deze groep, zijn prefab betonproducenten. Door de samenwerking met deze BTE-bedrijven, is De Hamer in staat om totaaloplossingen op het gebied van riolering en bestrating te leveren.

 

Rondom GWW: Samen Sneller en Slimmer!

 

 

Diensten:

  • Bestrating
  • Riolering

Contactgegevens:

de Hamer / BTE groep
www.dehamer.nl

Contactpersoon: Eric de Groot

Stuur een mail naar Eric de Groot!