STICHTING RONDOM GWW

Rondom GWW is een organisatie van verschillende MKB bedrijven uit de Regio Rotterdam. Met de gemeente Rotterdam werken zij samen om concreet invulling te geven aan een duurzame inrichting, beheer en onderhoud van de openbare ruimte..

Meer over het MKB Convenant

Participanten

Rondom GWW is een initiatief van verschillende MKB bedrijven uit de omgeving van Rotterdam. Samen met de gemeente Rotterdam is het 'MKB Convenant' afgesloten. Hierin is afgesproken dat zij samen kennis ontwikkelen en delen om concreet invulling te geven aan een duurzame inrichting en beheer en onderhoud van de openbare ruimte van de gemeente Rotterdam.

Succesvolle toepassing van lean-methodiek

Dura Vermeer heeft de lean-methodiek succesvol toegepast bij het ‘project Breedveldsingel’ in Rotterdam. Tijdens het project stond de continue verbetering van werkprocessen en samenwerking centraal. Dit heeft ertoe geleid dat het vervangen van de riolering en het bestraten van de singel in de helft van de tijd is gerealiseerd.

Logistiek uitdaging

Gedurende het project heeft Dura Vermeer intensief samengewerkt met aannemersbedrijf Lindeloof BV en de gemeente Rotterdam. Het project was een logistieke uitdaging: de wijk lag open en dit had uiteraard consequenties voor de omgeving en het verkeer. Door al in het voortraject met de gemeente Rotterdam te schakelen, is hier adequaat op in gespeeld.

Een tevreden omgeving betekent een tevreden klant

Dura Vermeer bouwt met oog voor de omgeving en dat gaat verder dan alleen het projectresultaat. Zo is er, tijdens de uitvoering, een tijdelijke parkeerplaats gerealiseerd en werden bewoners vervoerd met een speciale pendelbus (social return).

Als blijk van waardering trakteerden de bewoners op taart; een mooie bekroning op het werk.

 

Rondom GWW: Samen Sneller en Slimmer!

 

 

Diensten:

  • Bouw
  • Infrastructuur
  • Engineering
  • Dienstverlening

Bedrijfsfilm:

Meer informatie:

Contactgegevens:

Dura Vermeer Infrastructuur BV Zuid West
www.duravermeer.nl

Contactpersoon: Ad Bruijns

Stuur een mail naar Ad Bruijns!