STICHTING RONDOM GWW

Rondom GWW is een organisatie van verschillende MKB bedrijven uit de Regio Rotterdam. Met de gemeente Rotterdam werken zij samen om concreet invulling te geven aan een duurzame inrichting, beheer en onderhoud van de openbare ruimte..

Meer over het MKB Convenant

Participanten

Rondom GWW is een initiatief van verschillende MKB bedrijven uit de omgeving van Rotterdam. Samen met de gemeente Rotterdam is het 'MKB Convenant' afgesloten. Hierin is afgesproken dat zij samen kennis ontwikkelen en delen om concreet invulling te geven aan een duurzame inrichting en beheer en onderhoud van de openbare ruimte van de gemeente Rotterdam.

Herinrichting Kruispunt Zuiderkruis

Jac. Barendregt heeft in de zomer van 2015 in samenwerking met Lindeloof en KWS de gehele reconstructie van het kruispunt Zuiderkruis (Brielselaan – Dordtselaan – Putselaan – Maashaven Oostzijde) in het convenant met de Gemeente Rotterdam gerealiseerd.

De combinatie heeft al vroeg in het proces, vanaf de engineering, haar inbreng in het proces kunnen geven. Dit ging in een open en transparante samenwerking met de opdrachtgever. Als resultaat is het project zonder meerwerk en binnen een zeer korte periode (2 maanden voorbereiding en 1 maand uitvoering) gerealiseerd. In dit project bestond de extra toegevoegde waarde van de aannemer uit de engineering, omgevingsmanagement, VRI, TVM en uitvoering in Halftime.

De combinatie heeft vanuit haar eigen expertise en met inbreng van de waardevolle input van de opdrachtgever, de belanghebbenden van de opdrachtgever, en dus ook de opdrachtgever, maximaal kunnen ontzorgen.

Ook voor onszelf is het een succesvol project geweest. Het heeft ons als aannemer de mogelijkheid gegeven om vanuit de betrokkenheid bij het voortraject, efficiënter en effectiever te zijn in de uitvoering. Het heeft ons op een hoger professioneel niveau gebracht.

 

Rondom GWW: Samen Sneller en Slimmer!

 

Diensten:

  • Grondwerk
  • Leidingsystemen/Riolering
  • Verharding
  • Kunstwerken

Bedrijfsfilm:

Meer informatie:

Contactgegevens:

Jac. Barendregt
www.jacbarendregt.nl

Contactpersoon: Rinie Barendregt

Stuur een mail naar Rinie Barendregt!