STICHTING RONDOM GWW

Rondom GWW is een organisatie van verschillende MKB bedrijven uit de Regio Rotterdam. Met de gemeente Rotterdam werken zij samen om concreet invulling te geven aan een duurzame inrichting, beheer en onderhoud van de openbare ruimte..

Meer over het MKB Convenant

Participanten

Rondom GWW is een initiatief van verschillende MKB bedrijven uit de omgeving van Rotterdam. Samen met de gemeente Rotterdam is het 'MKB Convenant' afgesloten. Hierin is afgesproken dat zij samen kennis ontwikkelen en delen om concreet invulling te geven aan een duurzame inrichting en beheer en onderhoud van de openbare ruimte van de gemeente Rotterdam.

RECONSTRUCTIE KRUISPUNT MAASHAVEN TIJDENS DE VAKANTIEPERIODE

De gemeente Rotterdam heeft de combinatie met oa KWS Infra Zwijndrecht, de opdracht gegeven om het kruispunt Maashaven te Rotterdam te reconstrueren. Het projectteam kreeg de naam: ‘INFRATEAM ZUIDERKRUIS’. De opdracht werd gegund na een succesvolle EMVI-inschrijving met plan van aanpak en bijpassende inschrijfprijs.

Het was een uitdagend project; een zeer druk kruispunt met veel verkeersinvloeden, waarbij de aanpak in een korte periode (tijdens de vakantie) moest plaatsvinden.

Doel van de reconstructie was het verkeersveiliger maken van het kruispunt en een sterke verbetering van de doorstroming.

Binnen 4 weken moest het kruispunt weer opengesteld worden voor verkeer. Vanwege dit korte tijdsbestek, werd er een vergunning afgegeven om ook ’s nachts te mogen werken. Dit project kon alleen gerealiseerd worden door goed overleg en samenwerking met de gemeente Rotterdam. Door een zeer korte doorlooptijd is de overlast geminimaliseerd en de omgeving er veiliger op geworden!

 

Rondom GWW: Samen Sneller en Slimmer!

 

Diensten:

  • Grondwerk
  • Leidingsystemen/Riolering
  • Verharding
  • Kunstwerken
  • Infrastructuur
  • Nieuwbouw
  • Reconstructie
  • Bruggen

Contactgegevens:

KWS Infra Zwijndrecht
www.kws.nl

Contactpersoon: Jan van de Bilt

Stuur een mail naar Jan van de Bilt!