STICHTING RONDOM GWW

Rondom GWW is een organisatie van verschillende MKB bedrijven uit de Regio Rotterdam. Met de gemeente Rotterdam werken zij samen om concreet invulling te geven aan een duurzame inrichting, beheer en onderhoud van de openbare ruimte..

Meer over het MKB Convenant

Participanten

Rondom GWW is een initiatief van verschillende MKB bedrijven uit de omgeving van Rotterdam. Samen met de gemeente Rotterdam is het 'MKB Convenant' afgesloten. Hierin is afgesproken dat zij samen kennis ontwikkelen en delen om concreet invulling te geven aan een duurzame inrichting en beheer en onderhoud van de openbare ruimte van de gemeente Rotterdam.

Samen veerkrachtig werken aan uw vitale leefomgeving!

Lindeloof is een veelzijdig bedrijf dat zich bezig houdt met civieltechnische activiteiten voor overheidsinstanties, bedrijven en de industriĆ«le sector. Het bedrijf heeft al sinds de oprichting in 1974 een ruime ervaring opgedaan in ambachtelijk werk en complexe infrastructurele werken. Lindeloof is meer dan een “aannemer“ en neemt graag de zorg uithanden van de opdrachtgever. Wij denken graag als partner met de opdrachtgever actief mee in infrastructurele oplossingen, waarin duurzaamheid, sociaal maatschappelijk,  integraal projectmanagement en vakbekwaamheid de basisthema’s zijn.

In het centrum van Rotterdam zorgen wij dagelijks voor een verzorgde, veilige en volledige toegang in de werkomgeving voor gebruikers. Minimale overlast en kwalitatief aantoonbaar, leefbaar straatbeeld!

Het project Galerij en Doelstraat geeft extra aandacht aan de leefomgeving: behoud kunstwerken, garanderen veiligheid voor voetgangers en volledige toegang tijdens zomercarnaval.

Ondanks deze uitdagingen: doorlooptijd aanzienlijk verkort, kwaliteit en gezondheid met machinaal straatwerk geborgd en samen veerkrachtig met de opdrachtgever het project beheerst.

Het resultaat: schoon, kwalitatief, bereikbaar en levendig straatbeeld!

 

Rondom GWW: Samen Sneller en Slimmer!

 

Diensten:

  • Riolering
  • Straatwerk
  • Grondwerk
  • Bodemsanering

Bedrijfsfilm:

 

Meer informatie:

Contactgegevens:

Lindeloof
www.lindeloof.nl

Contactpersoon: Colinda den Dijker

Stuur een mail naar Colinda den Dijker!