STICHTING RONDOM GWW

Rondom GWW is een organisatie van verschillende MKB bedrijven uit de Regio Rotterdam. Met de gemeente Rotterdam werken zij samen om concreet invulling te geven aan een duurzame inrichting, beheer en onderhoud van de openbare ruimte..

Meer over het MKB Convenant

Participanten

Rondom GWW is een initiatief van verschillende MKB bedrijven uit de omgeving van Rotterdam. Samen met de gemeente Rotterdam is het 'MKB Convenant' afgesloten. Hierin is afgesproken dat zij samen kennis ontwikkelen en delen om concreet invulling te geven aan een duurzame inrichting en beheer en onderhoud van de openbare ruimte van de gemeente Rotterdam.

Aanleg Stadsverwarming

Sinds 2011 werken Rotterdam Engineering en zusteronderneming Amsterdam Engineering samen met Nuon aan de aanleg van stadsverwarming. In deze periode hebben we in nauw verband met verschillende aannemers ruim 3000 huisaansluitingen gerealiseerd. Om dit alles te kunnen voeden hebben we meer dan 30 km stadsverwarmingsleidingen door drukbevolkt gebied heen gelegd. Deze uitbreiding van het stadsverwarmingsnet scheelt jaarlijks 12.000 ton aan CO2 uitstoot!

Door vroeg in het ontwerpproces met de aannemer en de omgeving aan tafel te gaan zitten, weten we voordeel te behalen voor alle partijen en creƫren we wederzijds begrip en vertrouwen. De input aan de voorzijde van het proces zorgt er voor dat ontwerpen niet alleen haalbaar zijn maar ook een minimale impact hebben op de omgeving. Op deze wijze dragen wij bij aan een fikse kostenbesparingen bij de aannemer en opdrachtgever, maar ook aan een leefbare stadsomgeving voor de inwoners.

 

Rondom GWW: Samen Sneller en Slimmer!

 

Diensten:

  • Engineering
  • Advies
  • Management

Contactgegevens:

Rotterdam Engineering
www.rotterdamengineering.nl

Contactpersoon: Stijn van Leeuwen

Stuur een mail naar Stijn van Leeuwen!