Skip to main content

Ontmoet elkaar op 16 maart tijdens de jaarborrel

Donderdag 16 maart  vindt de jaarborrel plaats van kenniskring Dordrecht van stichting Rondom GWW. Een mooie gelegenheid  voor marktpartijen en gemeenten om kennis uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen.

Vanaf 15.00 uur staat de koffie klaar. Voorzitter van de stichting Rondom GWW Karel Ossewaarde en Jan Booij van de gemeente Dordrecht trappen de middag om 15.30 uur af. Zij nemen je mee in de ontwikkelingen van Kenniskring Dordrecht en introduceren de nieuwe procesmanagers.

Karel vertelt vervolgens meer over de ontwikkelingen rondom Digicampus. We hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden; we brengen slimme digitale werkmethodieken naar de werkvloer en maken ons werkveld digitaal vaardiger en aantrekkelijker. Theo Santegoets licht toe wat gemeente Dordrecht nu op basis van de Digicampus gedachte van plan is.

Tot slot neemt Wouter de Kuiper ons nog mee hoe gemeente Zwijndrecht en Kuiper Infrabouw als bouwteam gekomen zijn tot de totale herinrichting van de buitenruimte van het winkelcentrum Walburg.

Wees welkom! Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dordrecht, Algemeen

Nog geen account? Registreer nu!

Inloggen