Skip to main content

Inspiratie voor nieuwe samenwerkingsvormen tijdens de Jaarborrel 2022

Tijdens de jaarborrel op donderdag 7 april aanstaande bieden we marktpartijen, gemeente en werkgroepen binnen Rondom GWW Dordrecht de mogelijkheid kennis uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen. Daarnaast staan er twee interessante presentaties op het programma over nieuwe vormen van samenwerking, gegeven door Martijn de Jong (voorheen Drechtsteden, nu gemeente Sliedrecht) & Sietse Hogenes (Van Dijk Maasland) en Frans van Deursen (gemeente Dordrecht).

Na het succes van de webinar over duurzaamheid in januari, hebben we weer drie leuke sprekers voor jullie gevonden voor een interessant (live!) programma. Met een gezellige borrel na afloop! Martijn gaat zijn persoonlijke ervaringen delen op het gebied van bouwteams die hij opgedaan heeft in projecten in Maassluis en Vlaardingen. De presentatie wordt aangevuld door Sietse Hogenes, die de kant van een aannemer kan toelichten. In de presentatie komen vragen aan bod zoals ‘Wat voor projecten zijn geschikt voor bouwteams? En ‘Hoe ga je om met financiële kaders?’ Aan het einde van de presentatie geeft Martijn tips mee hoe je het vertrouwen kan vergroten binnen het bouwteam en zal hij eventuele valkuilen toelichten. Na de presentatie is er ruimte voor kritische vragen.

Frans van Deursen zal het publiek meenemen in de ontwikkelvisie van de Dordrechtse spoorzone, ontworpen door Mecanoo. Door middel van afbeeldingen zal het plan worden toegelicht, en daarna wordt er dieper doorgegaan op de organisatie, voortgang en planning van het project. Na afloop is er tijd voor vragen, met aansluitend een ontspannen borrel om door te praten met mede collega’s en kennissen.

Benieuwd geworden? Dan ben je van harte uitgenodigd om aan te sluiten bij de jaarborrel. Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zien we je daar?

Nog geen account? Registreer nu!

Inloggen