Skip to main content

Terugblik op jaarborrel en aankondiging initiatief Koffie met...

We kijken terug op een zeer succesvolle nieuwjaarsborrel, waar we rond de 60 personen hebben mogen ontvangen in restaurant Khotinsky, Dordrecht. Marktpartijen, gemeente en werkgroepen binnen Rondom GWW Dordrecht hebben elkaar geïnspireerd en verhalen uitgewisseld tijdens een uitgebreid middagprogramma.

Speciale dank aan de sprekers Martijn de Jong en Frans van Deursen, die ons hebben meegenomen in innovatieve vormen van samenwerking. Martijn heeft zijn persoonlijke ervaringen gedeeld op het gebied van bouwteams die hij opgedaan heeft in projecten in Maassluis en Vlaardingen. Frans heeft ons een kijkje gegeven in de organisatie, voortgang en planning van de Dordrechtse spoorzone.

Achteraf is er nog nagepraat onder het genot van een drankje. Er hing een positieve sfeer en we zijn dankbaar dat we elkaar weer fysiek konden ontmoeten en bijpraten.

Collage nieuwjaarsevenement

Deze positieve energie zouden we graag willen doorzetten, door weer een nieuw initiatief aan te kondigen: Grond, Water, Weg en Koffie Mét! 

Vanaf juni gaan we vier keer op bedrijfsbezoek bij collega bedrijven om een kijkje achter de schermen te nemen. We hopen tijdens deze bezoeken inspiratie op te doen, van elkaar te leren en onze onderlinge samenwerking te versterken. Op de poster kunt u uitgebreidere informatie vinden over de opzet en data. 

We zoeken nog bedrijven die de deuren willen openen tijdens een Koffie-Mét bijeenkomst. Aanmelden kan alleen, of samen met een collega bedrijf. Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan bij Maurice Ellenbroek door te mailen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

20221504 Poster netwerkborrel GWW Dordrecht Koffie mét