van Ooijen

Wegenbouw en Railinfra zijn onze corebusiness. Het aanbrengen van asfalt is een belangrijk onderdeel van onze wegenbouw activiteiten, maar ook riolering, bestrating en funderingen worden door ons aangelegd. Binnen de Railinfra voeren we al het civiele werk uit langs en rondom het spoor. Voorbeelden hiervan zijn perrons bouwen, schouwpaden aanleggen, hekwerken plaatsen, fietsenstallingen aanleggen etc. etc. We blinken uit in technische en logistieke uitdagingen onder grote tijdsdruk en schromen niet om naast de uitvoering ook het ontwerp en het onderhoud mee te nemen.

Al ruim 70 jaar realiseert Van Ooijen Gouda veilige weg- en railinfrastructuren. Dat doen we door praktisch te werken en met onze klanten mee te denken. Ook een calamiteitendienst hebben we binnen onze gelederen. Dit alles doen wij met een ervaren en flexibel team volledig naar wens van de opdrachtgever.

Onze deskundigen werken snel en nauwkeurig, volgens de hoogste normen. Onze manier van organiseren maakt ons flexibel in het opschalen van mankracht en materieel. Kwaliteit op een veilige manier is ons motto.

Uw contactpersoon

Harmen Eijkelenboom

 

 

 

Diensten

Copyright 2020 © Rondom GWW

Nog geen account? Registreer nu!

Inloggen