Heijmans

OVER HEIJMANS: DE MAKERS VAN EEN GEZONDE LEEFOMGEVING

Sinds 1923

Het verhaal van Heijmans is ooit begonnen met een maker. Een stratenmaker om precies te zijn. Jan Heijmans startte in 1923 op zijn twintigste een bedrijf dat hij in de jaren daarna zag uitgroeien tot iets moois. Een Brabants familiebedrijf dat van een stratenmakerij uitgroeide tot wegenbouwer, tot bouwer van woningen, winkels en

bedrijfspanden en tot ontwikkelaar van woonwijken, winkelgebieden en bedrijvenparken. Steeds groter, steeds verder. In al die tijd is het maken nooit uit ons DNA verdwenen www.heijmans.nl/nl/over-heijmans/organisatie/.

Infra

Waar zouden we zijn zonder werkende infrastructuur? Met infraservices houden we de ruggengraat van onze maatschappij werkend. Onze afhankelijkheid van onze infrastructuur is groot. Met de diverse werkdisciplines op het gebied van wegen en techniek die Infra in huis heeft, zijn we in staat om infrastructurele projecten integraal te benaderen en uit te voeren, waardoor ontwerp, realisatie en beheer & onderhoud passend op elkaar aansluiten.

Groot maar toch ook klein

Heijmans heeft landelijke dekking maar is lokaal aanwezig en regionaal betrokken: groot, maar toch ook klein. De regio Zuidwest heeft haar regiokantoor in Dordrecht en opereert tevens vanuit haar dependances in Breda en Arnemuiden. Ieder gebied heeft zijn eigen regionale karakter en met onze lokale aanwezigheid kunnen we onze regionale kennis inzetten om uw klus te klaren. Bij eventuele escalaties kunnen wij altijd een beroep doen op de kennis, inzet en middelen van onze collega’s in het land. Heijmans ontzorgt!

Verbeteren, Verslimmen, Verduurzamen en Veiligheid

Wij willen bijdragen aan het maken van een gezonde leefomgeving. Iedereen wil schone lucht inademen, wonen in een fijne buurt, genieten van mooie natuur, veilig reizen van A naar B en aan het einde van de dag weer gezond thuiskomen. Wij willen die gezonde leefomgeving vormgeven. Door te ontwikkelen, te bouwen en te verbinden. Door te maken. Het recept dat we hanteren is even doeltreffend als ambitieus. Wij gaan verbeteren, verslimmen en verduurzamen, precies wat je van een maker mag verwachten.

Daarbij is veiligheid voor Heijmans een absolute must, want werken in de bouw brengt risico’s met zich mee. Het is vanzelfsprekend dat al onze uitvoerende bedrijfsonderdelen VCA gecertificeerd zijn. Maar Heijmans is ook ISO en BRL gecertificeerd. Voor een overzicht verwijzen we graag naar www.heijmans.nl/nl/over-heijmans/certificaten-voorwaarden/.

Maar veiligheid is meer dan het naleven van de regels. Het gaat om bewustzijn en gedrag: je verantwoordelijkheid nemen om ervoor te zorgen dat jij en je collega’s onder veilige omstandigheden werken. Daarom is Heijmans in 2013 gestart met het veiligheidsprogramma GO! (‘Géén Ongevallen’).

Uw contactpersoon

Matthijs den Boef

Diensten

Copyright 2020 © Rondom GWW

Nog geen account? Registreer nu!

Inloggen