De Kuiper Infrabouw

Onze droom is een land waarin niet alleen de juiste balans is tussen mens en wereld, maar ook tussen collega’s onderling. We willen de wereld mooier maken met wat we bouwen. Dit doen we binnen de disciplines infrastructuur,  infrastructurele bouwwerken en engineering.

Vanuit de overtuiging die we hebben; zorg voor de aarde, onze plek in de maatschappij en onze kennis en ervaring, zijn we in staat de allerbeste verbindingen te maken tussen land en water en mens en techniek. Dit doen we het liefst binnen totaaloplossingen, van ontwerp tot uitvoering. Hierbij staat een duurzame relatie centraal. Want we geloven dat je alleen het beste resultaat behaalt wanneer je elkaar vertrouwt. Alleen dát vertrouwen vormt de juiste basis voor succes. Binnen de duurzame samenwerking scherpen we elkaar en onze opdrachtgevers. Net zoals je ijzer met ijzer scherpt. Op die manier kunnen we onze belofte, om goed werk te leveren, blijven waarmaken.  

We zijn geboren en getogen in de polder. Hard werken, handen uit de mouwen. We zien geen bedreigingen of problemen, maar mogelijkheden en oplossingen.

Simpel als het kan, intelligent als het moet.

Uw contactpersoon

Wouter de Kuiper

Diensten

Infrastructuur (grond-, weg- en waterbouw)
Infrastructurele bouwwerken (viaduct, poldergemaal, verkeersbrug, rioolwaterzuivering)
Engineering

Copyright 2020 © Rondom GWW

Nog geen account? Registreer nu!

Inloggen