Skip to main content

Mouwrik Waardenburg

ONTZORGEN IS ONS MOTTO

Bij Mouwrik Waardenburg werken ongeveer 60 jonge en enthousiaste medewerkers. Bij deze omvang kan een snelle en efficiënte realisatie van de projecten goed worden gewaarborgd. Uitgangspunt in onze relatie met opdrachtgevers is het ontzorgen van de klant. Wij verrassen onze opdrachtgevers graag met het leveren van uitmuntende service, zeer directe communicatielijnen en goede technische oplossingen voor complete vraagstukken. Afspraken zijn heilig en planningen worden, hoe strak ook, altijd gehaald. Met Mouwrik Waardenburg als uitvoerende partij kunt u gerust achterover zitten. Wij zorgen dat het goed komt.

· Van het bij nieuwbouwprojecten bouwrijp maken van uitbreidingsplannen tot het in hartje Amsterdam op vijf meter diep langs de grachten vervangen van rioleringen inclusief het aanbrengen van een nieuwe wegconstructie.

· Van het aanbrengen van een individueel pompputje op een particulier terrein tot het compleet en bedrijfsklaar opleveren van een bergbezinkbassin.

· Van het aanbrengen van slijtlagen tot het repareren of desnoods compleet vervangen van asfalt constructies.

Onze vakkundige medewerkers zorgen voor een professionele voorbereiding en uitvoering van de werkzaamheden. Klik hier voor een totaal overzicht van onze activiteiten.

SAMEN MET MOUWRIK WAARDENBURG KOMT HET ALTIJD GOED!

Het bedrijf is opgericht in 1954 en is sindsdien uitgegroeid tot een zeer veelzijdige, dynamische en moderne onderneming.
Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking met opdrachtgevers, bewoners en andere betrokkenen en beschikken over een groot probleemoplossend vermogen en deskundig en gemotiveerd personeel. Een integraleaanpak van projecten is bij ons in vertrouwde handen.

Uw contactpersoon

Roland Hein

Diensten