Skip to main content

Gebroeders van Kessel

Gebr. Van Kessel - #VerrassendVeelzijdig

Gebr. Van Kessel is een moderne onderneming met een brok aan ervaring op het gebied van infra, civiele techniek en sport en cultuurtechniek. Wij werken dagelijks samen met onze opdrachtgevers aan een leefbaar en bereikbaar Nederland.

Ons werkgebied is verrassend veelzijdig en omvat de disciplines: wegenbouw, civiele techniek en cultuurtechniek, de aanleg van sportvelden en atletiek-/golfbanen, dak-/gevelgroen, terreininrichtingen, beton- en spooronderhoud, betonreparaties, voegovergangen, bronbemaling en horizontale en verticale drainage en versnelde consolidatie (IFCO). Wij werken aan de meest uiteenlopende projecten. Wij ontwikkelen, ontwerpen, adviseren, realiseren, produceren en beheren en zijn daarbij net zo trots op de kleinschalige en/of lokale projecten als de grootschalige complexe projecten.

Gebr. Van Kessel bestaat uit een groep nauw samenwerkende bedrijven, elk met een eigen expertise. Het bundelen van deze expertise stelt ons in staat de markt optimaal te bedienen. Onze kernwaarden staan daarbij altijd voorop: veiligheid, integriteit en duurzaamheid.

Gebr. Van Kessel is al meer dan 65 jaar een begrip in de markt. Sinds 2001 zijn wij onderdeel van het internationaal opererend bouwconcern Koninklijke VolkerWessels.

Uw contactpersoon

Adri Takx

Diensten

Infra (Grond-, Weg- en Waterbouw)
Sport en cultuurtechniek
Terreininrichting
Dak- en gevelgroen
Integraal onderhoud (grijs en groen)
Specialismen onderhoud
Speciale technieken (o.a. betononderhoud en reparaties)
Bronbemaling horizontale en verticale drainage / schermtechnieken
Advies, ontwerp en contractvorming (incl. bouwteams)