Aannemingsbedrijf A.C. de Groot

Aannemingsbedrijf AC de Groot bv staat voor kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid. Met goed opgeleide medewerkers die allround inzetbaar zijn, is het bedrijf een betrouwbare aannemer van projecten in de grond-, weg- en waterbouw

“Het aannemingsbedrijf is in 1965 opgericht door Arie de Groot. In de afgelopen 50 jaar heeft het bedrijf een flinke ontwikkeling doorgemaakt. We treden op als aannemer én als onderaannemer in de grond-, weg- en waterbouw. De kwaliteit van onze medewerkers en het materieel waarmee wij werken is voor ons een prio nummer 1.”

Aannemingsbedrijf AC de Groot bv kan al in de voorbereidingsfase betrokken zijn en het bestek voor het project verzorgen. Hierin staat een omschrijving van de werkzaamheden, aangevuld met tekeningen. Dit vormt de basis voor het uitvoeren van de werkzaamheden en is het uitgangspunt voor het uitbrengen van een offerte. De opdrachtgever mag daarbij vertrouwen op een realistische inschatting van de tijdsduur en de kosten van het project.

De meeste opdrachten zijn afkomstig van gemeenten, overheid, provincie en bedrijven. Het aannemingsbedrijf hecht aan een goede relatie met haar opdrachtgevers en dat blijkt ook uit de contacten die het bedrijf jarenlang heeft opgebouwd. De medewerkers zijn goed opgeleid en kunnen alle voorkomende werkzaamheden op hun vakgebied uitvoeren. Ze zijn flexibel inzetbaar en als het nodig is huurt het bedrijf extra medewerkers of materieel in. Dit maakt het mogelijk om verschillende opdrachten tegelijkertijd aan te nemen, van enkelvoudige werkzaamheden tot meeromvattende projecten. De vestiging van het aannemingsbedrijf ligt centraal en vormt een ideale uitvalsbasis voor werkzaamheden in het hele land.

Uw contactpersoon

Fred de Groot

Diensten

  • Grondwerken
  • Rioleringswerken
  • Wegenbouw
  • Sierbestrating
  • Machinaal-straten

Copyright 2020 © Rondom GWW

Nog geen account? Registreer nu!

Inloggen