Skip to main content

DigiCampus

Samen innoveren over grenzen heen

Algemene informatie

DigiCampus is een initiatief dat ondersteuning biedt op het gebied van digitalisering in de GWW-sector. Wij helpen overheden, opdrachtgevers, opdrachtnemers en onderwijsinstellingen om digitale technologieën te omarmen en te integreren in hun werkzaamheden.

Hetgeen DigiCampus GWW aanbiedt:

  • Kennisbank

  • Digitaal Netwerk

  • DigiCheck

  • Casusgroepen

  • Implementatiegroepen

  • Kennissessies

  • Experts / consultancy

DigiCampus GWW is er voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en onderwijsinstellingen

Opdrachtnemers

Als opdrachtnemer wilt u uw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uitvoeren en uw concurrentiepositie versterken. Digitale technologieën kunnen u hierbij helpen. DigiCampus biedt u ondersteuning en advies bij het implementeren van deze technologieën in uw organisatie. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het gebruik van drones voor het uitvoeren van inspecties en het inzetten van augmented reality voor het ondersteunen van uw medewerkers op de bouwplaats.

Opdrachtgevers

Als opdrachtgever wilt u dat projecten zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd en dat er zo min mogelijk kosten worden gemaakt. Digitale technologieën kunnen u hierbij helpen. DigiCampus biedt u ondersteuning en advies bij het selecteren van de juiste technologieën voor uw project. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het gebruik van BIM-modellen voor het visualiseren van uw project en het inzetten van virtual reality voor het testen van verschillende scenario's.

Onderwijs

Als onderwijsinstelling wilt u uw studenten graag voorbereiden op de arbeidsmarkt van de toekomst. Digitale technologieën spelen hierin een steeds grotere rol. DigiCampus biedt u ondersteuning en advies bij het integreren van deze technologieën in uw onderwijsprogramma's. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het aanbieden van workshops en trainingen op het gebied van BIM, drones en virtual reality.

Nieuwsgierig geworden naar wat DigiCampus GWW jou kan bieden?