Skip to main content

Disclaimer

Gebruikersvoorwaarden

Stichting Rondom GWW kan geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de op deze site verstrekte gegevens aanvaarden. Alle gegevens die verstrekt worden dienen juist en rechtsgeldig te zijn, en mogen geen inbreuk maken op rechten van derden. Het is verboden om deze website te gebruiken op een manier die andere gebruikers hindert of het functioneren van deze website aantast. 

Garanties

We doen ons best de website van Rondom GWW beschikbaar, altijd correct en actueel te houden. Ook is het de bedoeling dat met juiste links naar andere websites wordt verwezen. Over deze externe sites heeft stichting Rondom GWW geen zeggenschap. Daarom kunnen we geen harde garanties geven over zowel de inhoud van de site als de beschikbaarheid ervan. Mocht er schade ontstaan door deze website of door het klikken op een link naar een andere website via Rondom GWW, dan zijn we daar niet aansprakelijk voor. 

Help ons beter te worden

We streven naar een juiste weergave van gegevens en informatie op onze website. We willen ook voorkomen dat er technische fouten zich voordoen. Mocht er toch iets niet kloppen en u ziet dit, dan willen u vragen om dat ons te vertellen en een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Intellectuele eigendomsrechten

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op de inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op de website blijven te allen tijde voorbehouden aan Stichting Rondom GWW. U mag naar Rondom GWW verwijzen en ervan citeren, maar op geen enkele manier er iets van kopiëren, tenzij u vooraf uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Rondom GWW gekregen hebt.

Wijzigingen aan disclaimer

We behouden ons het recht voor de disclaimer op onze website te wijzigen.